Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (2024)

Table of Contents
Contact Extra faciliteiten

Vanaf € 72

Peelkensweg 3, 5428 NM Venhorst

Vakantiehuis

    • 3 reviews
    • Reageren

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (5)

    Hulp nodig bij uw keuze?

    • Contact

      Peelkensweg 3, 5428 NM Venhorst, Nederland

      Neem contact met ons op

      Bekijk beschikbaarheid

      Selecteer een datum

      SelecterenAnnuleren

    • Omschrijving

      Vakantiehuis Peelhoven ligt net buiten Venhorst, tussen Uden en Gemert in de prachtige omgeving van de Brabantse Peel. De staatsbossen van Sint Anthonis omvatten circa 1000 hectare. Uitgestrekte naaldbossen vormen het leeuwendeel van de boswachterij, maar er is meer te zien. Heidevelden, veenplassen en vochtige graslanden wisselen de bossen regelmatig af. De vakantiewoning bevindt zich in het voorhuis van de boerderij en is geschikt voor maximaal 8 personen. Achter in de tuin is een houtgestookte zwem-hottub geplaatst, welke je tijdens je verblijf kunt huren.

      Kom je hier met je eigen paard of pony op vakantie, dan kan je natuurlijk de mooie omgeving ontdekken, maar ook eens van een andere instructeur les krijgen of een workshop volgen. In de ruime stal bevinden zich 10 luxe stallen en ook weidegang is mogelijk. Ervaren ruiters/amazones zonder eigen paard hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de 2 eigen paarden van de eigenaren. Een absolute vereiste hiervoor is dat je over voldoende rij-ervaring beschikt en maximaal 90 kg bent.

      Lees Meer

    • Men-/Ruiterroutes

      In de directe omgeving is het mogelijk door natuurgebieden en over (onverharde) wegen prachtige buitenritten te maken.

      Lees Meer

    Extra faciliteiten

    Extra faciliteiten stalling

    overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, houtvezel

    Extra faciliteiten paardensport

    geschikt voor menners, buitenrijbaan, training

    Extra faciliteiten accommodatie

    WiFi, hond(en) welkom, wellness

    Soort accommodatie

    vakantiehuis

    Reviews

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (7)

    Michelle

    3 mei 2016

    Geplaatst op 16-02-2015Heerlijk ruim huis, fijne omheinde tuin want we hadden onze 6 honden ook meegenomen. Achter de tui… Lees meer

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (8)

    Jolanda

    3 mei 2016

    Geplaatst op 26-12-2014Wij zijn hier in september met een groep meiden van stal geweest en hebben het hier super naar onz… Lees meer

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (9)

    Elly

    3 mei 2016

    Geplaatst op 06-08-2014Een huisje met een leuke zitkeuken en 3 slaapkamers.Achter het huisje een beschutte tuin. Voor… Lees meer

    Jouw beoordeling

    Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
    We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

    • Beoordeel eigen onderkomen

    • Beoordeel het onderkomen van je paard

    • Beoordeel uitrijmogelijkheden

    • Beoordeel faciliteiten

    Alle reviews

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (10)

    Michelle

    3 mei 2016

    Geplaatst op 16-02-2015Heerlijk ruim huis, fijne omheinde tuin want we hadden onze 6 honden ook meegenomen. Achter de tuin nog een groot omheind gedeelte met wat hindernissen en een waterbak waar we lekker door heen konden rijden.Als kers op de taart een fantastische hottub in de tuin waar we heel wat gezellige uurtjes hebben doorgebracht onder het genot van een hapje en een drankje.Gastheer en vrouw zijn erg vriendelijk en super gastvrij, alles kan geregeld worden, niets is te gek!Paarden werden 's ochtends vroeg al gevoerd en daarna in de wei gezet, zodat wij konden uitslapen. Wij hebben genoten, net als onze paarden en niet te vergeten onze honden!Wij gaan absoluut terug!!

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (11)

    Jolanda

    3 mei 2016

    Geplaatst op 26-12-2014Wij zijn hier in september met een groep meiden van stal geweest en hebben het hier super naar onze zin gehad. Het ontbrak ons en onze paarden aan werkelijk niks en de eigenaren waren echt fantastisch. Ww hadden een jong paard bij ons en die heeft Martien de 1e dag met de trailer naar het bos gebracht, maar de andere 2 ritten hoefde dat echt niet meer want de paden naar het bos toe zijn eigenlijk zonder verkeer en prima te draven/galopperen. We hebben er dan ook maar 25 minuten over gedaan om in het "echte" bos te komen, maar onze buitenritten begon al zodra we de weg overgestoken hadden en op het zandpad naar het boscreden. We hebben 3 flinke buitenritten gemaakt. Op zaterdag zelfs eentje van 6 uur met een koffiestop bij een erg leuk restaurantje (Heksenboom???) verder heerlijk gezwommen met de paarden. Leuk springweitje met waterbak achter het huis. Fijne 20/60 rijbak met dressuurspiegels. Wij komen hier absoluut snel weer terug!!!!

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (12)

    Elly

    3 mei 2016

    Geplaatst op 06-08-2014Een huisje met een leuke zitkeuken en 3 slaapkamers.Achter het huisje een beschutte tuin. Voor het huisje ene rustige weg met weinig verkeer en daarachter direct de weides. Deze zijn vanuit de woonkamer te zien.Stallen netjes.We zouden er zo weer naar toe gaan als het bos niet zo ver weg was (45-60 minuten rijden), te bereiken gedeeltelijk over onverharde paden maar je moet ook over gewone wegen). Het bos zelf is ook niet zo heel groot. Dat is echt jammer.

    Wilt u verwijderen uit favorieten?

    Vakantiehuis Peelhoven | Paard en Bed (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Jerrold Considine

    Last Updated:

    Views: 6101

    Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Jerrold Considine

    Birthday: 1993-11-03

    Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

    Phone: +5816749283868

    Job: Sales Executive

    Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

    Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.